Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Во нашите продавници можете да се снабдите и со вкусни сувомеснати производи произведени на традиционален начин. За да Вашата трпеза биде комплетна кај нас можете и да си набавите разновидни млечни производи.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Prima mes?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.