myWorld Plug-in

Заштедата на пари при купување преку Интернет сега е полесно од кога било досега со myWorld Plug-in.

Преземете сега! Преземете сега! >

Додадете го myWorld Plug-in во прелистувачот на вашиот компјутер.

Поддржани се следниве прелистувачи:

Microsoft Edge
Google Chrome
Mozilla Firefox
Apple Safari

Во моментов, сурфате со: Unsupported

Имајте предвид дека myWorld Plug-in нема да се активира се додека не се најавите на веб-страницата на myWorld.

Преземете сега!
 Cashback Helper

1. Инсталирај ја myWorld Plug-in

Одете во веб-продавницата на вашиот прелистувач и инсталирајте го myWorld Plug-in како наставка.

 1. Cashback Helper installieren

2. Најава

Најавете се со Вашите податоци за пристап во myWorld.

 2. Einloggen

3. Купувајте онлајн без проблеми

Користете го myWorld Plug-in за да ја пронајдете продавницата по ваш избор, да започнете да купувате и да собирате Shopping Points и Cashback.

 3. Bequem online shoppen

Придобивките на myWorld Plug-in:

  • Најавете се само еднаш и веќе никогаш нема да испуштите Cashback и Shopping Points
  • Сите понуди на Трговските партнери на myWorld на едно место
  • Едноставно пронајдете го Трговскиот партнер и веднаш пазарувајте!
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.