Вашите Можности за Шопинг

Купувајте во продавница

 1. Купувајте во продавница во local Partners
 2. Протресете ја myWorld App и скенирајте го баркодот за време на плаќањето
 3. Очекувајте Cashback и Shopping Points

Online Shopping

 1. Пронајдете и одберете го посакуваното Онлајн Продавница
 2. Кликнете на „Купувајте Онлајн сега!“ и купувајте кај Partner
 3. Собирајте Shopping Points и Cashback

Вашите придобивки кај локалните Partners

Со myWorld App, лесно можете да ги соберете вашите придобивки во продавницата кај вашиот myWorld Partner. Кога плаќате на вашиот локален Partner, едноставно отворете ја Апликацијата, тресете го вашиот паметен телефон и прикажете QR-код или бар-код. Можете да дознаете кои локални Partners се во ваша близина со пребарувањето на радиусот на myWorld App или со користење на опција за пребарување на веб-страницата на myWorld.

myWorld App

Вашите Предности при пазарувањето

CASHBACK

 • Соберете Cashback со секое купување
 • Продолжете да купувате со Cashback што сте го собрале
 • Опционална исплата од МКД 325 собрана€

SHOPPING POINTS

 • Вие исто така собирате Shopping Points за сите Ваши купувања.
 • Откријте ги нашите great Deals in the Benefit Lounge
 • Откупете ги вашите Shopping Points и добивајте неверојатни попусти

Флексибилен шопинг со myWorld App

myWorld App

Со нашата бесплатна myWorld App, можете да уживате во Придобивките на сите ваши купувања, дури и кога сте во движење. • Пронајдете ги сите онлајн и локални Partners

 • Обезбедете Deals и откупете купонски кодови

 • Лесен пристап до вашиот профил и вашите набавки

Додадете го myWorld Plug-in во прелистувачот на вашиот компјутер сега!

Поддржани се следниве прелистувачи:

Во моментов, сурфате со:

Имајте предвид: myWorld Plug-in ќе се активира со најавување за прв пат.

myWorld Plug-in

Купувајте и правете добро во исто време

Концептот на заедницата во myWorld е многу повеќе од само купување. Сметаме дека е исто така важно да преземеме општествена одговорност, поради што поддржуваме две добротворни организации во нивната работа со луѓе кои имаат потреба од целиот свет и им помагаме да ја спасат планетата. Со вашите купувања нè поддржувате во овој потфат.

Child & Family Foundation

Меѓународните образовни проекти на Child & Family Foundation им помагаат на децата, тинејџерите и семејствата кои имаат потреба од целиот свет, обезбедувајќи им пристап до образование и со тоа можност да ја земат судбината во свои раце.

Greenfinity Foundation

Greenfinity Foundation е посветена на проекти за заштита на животната средина и климата низ целиот свет. Нивната цел е да обезбедат позелена иднина за сите нас.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.