18.2.2021

Cashback App - të gjitha përfitimet tona të mahnitshme të blerjeve për celularin tuaj!

Merrni Cashback App - thjesht shkarkoni aplikacionin dhe filloni të shijoni përfitimet tona të pabesueshme të blerjeve derisa jeni jashtë! Oferta ekskluzive nga Partnerët tanë dhe akoma më shumë Cashback dhe Shopping Points qëndrojnë në pritje!

Karakteristikat në një shikim:
  • Keni Cashback Card tuaj me vete kudo që të shkoni - hapni aplikacionin, shkundni telefonin tuaj dhe përdorni Cashback Card tuaj
  • Blerje online me kodet e kuponit
  • Mbajeni të azhurnuar me ofertat më të fundit dhe lajmet e blerjeve në pajisjen tuaj
  • Përmbledhje e marrëveshjeve tuaja
  • Mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të zgjedhur dhe shlyer ofertat
  • Qasje direkte në profilin tuaj me një pasqyrë të plotë të të gjitha përfitimeve tuaja
  • Kërkimi i dyqanit dhe planifikim i rrugës

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.