Mundësitë e juaja për të përfituar nga blerjet

 

Scan & Go

 1. Blini në dyqan nga local Partners
 2. Skanoni faturat tuaja me myWorld App
 3. Mblidhni Cashback dhe Shopping Points

Online Shopping

 1. Gjeni dhe zgjidhni Online Shop të preferuar
 2. Kliko në “Bli online tani“ dhe blini nga Partnerët e myWorld
 3. Përfitoni Shopping Points dhe Cashback

Përfitimet tuaja nga Partners lokal

Me myWorld App, mund shumë lehtë të mblidhni përfitimet tuaja në dyqan nga myWorld Partner. Pasi të paguani, thjeshtë hapeni myWorld App, klikoni në Scan & Go dhe skanoni faturat tuaja drejtpërdrejt me myWorld App. Mësoni cilët Partner lokal janë afër juve me myWorld App kërkimin e rrethinës ose përdorni veçorinë e kërkimit në myWorld website.

myWorld App

Përfitimet e juaja nga blerjet

CASHBACK

 • Përfitoni Cashback nga çdo blerje
 • Shfrytëzoni Cashback-un tuaj të grumbulluar për blerjet e ardhshme
 • Grumbulloni Cashback prej € 5 dhe zgjidhni që kjo vlerë të ju paguhet në llogarinë tuaj

SHOPPING POINTS

 • Gjithashtu mblidhni Shopping Points për gjitha blerjet tuaja
 • Merrni Shopping Points tuaja dhe përfitoni nga zbritjet e mahnitshme
 • Merrni Shopping Points tuaja për Cashback Deals dhe ndryshoni në Cashback të vërtetë

Blerje e lehtë me myWorld App

myWorld App

Me aplikacionin tonë falas myWorld App, mund të kënaqeni me përfitimet për gjitha blerjet tuaja, madje edhe kur jeni në lëvizje. • Gjeni gjithë Partners lokal dhe online

 • Skanoni faturat tuaja për blerje në partnerë lokal

 • Siguroni Cashback Deals dhe merrni kode për kupone

Merrni myWorld Plug-in për shfletuesin (browser) tuaj menjëherë!

Shfletuesit më poshtë mbështeten:

Ju jeni duke përdorur:

Ju lutemi të keni parasysh: myWorld Plug-in do të aktivizohet pas lidhjes së parë.

myWorld Plug-in

Blini dhe bëni mirë në të njejtën kohë

Koncepti i komunitetit në myWorld është më tepër se vetëm blerje. Ne e ndjejmë që është gjithashtu me rëndësi të marrim një përgjegjësi sociale, dhe për këtë ne mbështesim dy organizata bamirëse në punën e tyre me njerëzit në nevojë nga e gjithë bota dhe ju ndihmojmë të mbrojnë planetin. Me blerjet tuaja na mbështetni neve në këtë aventurë.

Fondacioni Child & Family

Projektet arsimore ndërkombëtare të fondacionit Child & Family ndihmojnë fëmijët, adoleshentët dhe familjet në nevojë në gjithë botën që të kenë mundësi dhe qasje në arsim.

Fondacioni Greenfinity

Fondacioni Greenfinity zhvillon projekte mjedisore në gjithë botën. Synimi i tyre është për të siguruar një të ardhme më të gjelbër për të gjithë.

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.