Përfitimet tuaja në Airalo

  • 15% Cashback Deal* on sales without voucher codes Tani 15% në vend të 7% Cashback E vlefshme nga 29.1.2024 në 1.5.2024
  • 5% Cashback + 8% Sale with voucher code MYWORLD10
  • 3,5% Cashback + 8% Sale with voucher code MYWORLD15
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Rreth Airalo

iralo është dyqani i parë dhe më i madh eSIM në botë me plane eSIM për 200+ vende dhe rajone në mbarë botën. Me Airalo eSIM-të, udhëtarët mund të lidhen në momentin që zbarkojnë në destinacionin e tyre dhe të shmangin tarifat e këqija të roaming të të dhënave

ID e Kompanisë Partnere
449001143

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Airalo?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.