Përfitimet tuaja në Tomtop

  • 2% Cashback + 5% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Tomtop

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

Rreth Tomtop

TOMTOP.com is one of China’s leading e-commerce export site, providing high quality products with best price. With 70,000 items across more than 100 categories, we have served 400,000 people in over 170 countries around the world.Enjoy online shopping,all in Tomtop.

ID e Kompanisë Partnere
429000078

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Tomtop?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.