The Tight Spot

Përfitimet tuaja në The Tight Spot

  • 1% Cashback + 12% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet The Tight Spot

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

Rreth The Tight Spot

The Tight Spot is a a luxurious online ‘one-stop-shop’ for every woman’s hosiery needs. Only best-selling and fashion-forward styles have been carefully selected, including prominent UK and European brands such as Wolford, Falke, Oroblu, Pamela Mann, Gipsy, Trasparenze, Miss O, Jonathan Aston, Miss Naughty, Cecilia De Rafael & many more. For speed and ease, styles are divided into ‘Work’, ‘Party’ and ‘Intimate,’ so there is no difficulty in finding the perfect pair of tights for any occasion.

ID e Kompanisë Partnere
429000065

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në The Tight Spot?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.