Cashback & Shopping Points në Vueling

  • 4,29 EUR + 0,66 Purchase over 501€
  • 2,66 EUR + 0,41 Purchase 0-200€
  • 2,86 EUR + 0,44 Purchase 201€-300€
  • 3,57 EUR + 0,55 Purchase 301€ - 400€
  • 3,83 EUR + 0,59 Purchase 401€ - 500€
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të Vueling

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi Vueling

Vueling takes you to over 130 destinations, including major cities in Spain, Europe, North Africa and the Middle East. It's very easy: visit our website or app, choose your destination and find cheap flights. We always offer the best prices!

Besnik Merchant ID
429000031

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Vueling?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.