Lightinthebox.com

Cashback & Shopping Points në Lightinthebox.com

  • 3% + 4 Standard
  • 3% + 2,5 Phones & Elcetronics
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 150 USD.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të Lightinthebox.com

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi Lightinthebox.com

Un centru de cumpărături online profesional și de încredere cu o ofertă variată de produse atractive la prețuri accesibile expediate global.

Besnik Merchant ID
429000006

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Lightinthebox.com?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.