AliExpress

Cashback & Shopping Points në AliExpress

  • 2% + 1 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 150 USD.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të AliExpress


Please note that it can take up to 72 hours till your purchases are visible in your cockpit.

Important : The payment of Member Benefit with this Loyalty Merchant could take up to 365 days from the time of purchase.

Please note, that with this Loyalty Merchant it is not possible to subsequently grant Member Benefits after the order has been made.
Please check your system configuration before you place your order to ensure that your browser has the correct cookie settings. Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi AliExpress

AliExpress is an online marketplace created by Alibaba.com. It is a global retail marketplace targeted at consumers worldwide. The platform enables consumers from around the world to buy directly from wholesalers and manufacturers in China and have access to a wide variety of products at competitive prices.

Besnik Merchant ID
3839000002

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në AliExpress?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.