Lily's Cafe and Restaurant

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Tani 5% në vend të 2% Cashback E vlefshme nga 22.4.2024 në 31.5.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Lily's Cafe and Restaurant, nje vend i ngrohte per ushqime dhe pije freskuese dhe te shijshme. Nje staf mikeprites dhe te hapur ndaj sygjerimeve.


Tani me ne hapin e kohes, mundesi cashbacku (rimbursim i nje pjese te parave) per cdo blerje dhe konsumim qe beni.
Ju mirepresim,
Lily's Cafe and Restaurant

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Lily's Cafe and Restaurant?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.