Delta Group

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go

Kontakt

Përshkrim

Delta Group është themeluar dhe ka filluar aktivitetit e saj në Mars të viti 1990, me seli në Deçan dhe në Pejë. Veprimtarinë e saj e ushtroi në tregti të mallrave të ndryshme, si në produkte të ndryshme ushqimore, pije alkoolike dhe jo-alkoolike, tekstil, import dhe eksport. Që atëherë, ndërmarrja me emërtim Delta Impex ka punuar me derivate, ku ka bërë shitjen e saj me shumicë dhe pakicë në tregun e Kosovës deri në vitin . Në pikat e Delta Group në Kosovë gjeni derivate të cilësisë së lartë me çmime konkuruese. Te Delta Group mund të gjeni Auto Larje profesionale për automjetin tuaj. Poashtu pikat moderne të Delta Group kanë edhe marketer veta dhe restorantet që mund të qëndrojnë ndalesën dhe të shijoni kafenë apo maksimalisht ushqimin.

Skano kuponin fiskal të Delta Group në pika të karburantit, market ose restorant dhe përfito Cahsback dhe Shopping Points.

Cashback dhe Shopping poitns mund të përfitoni në të gjitha shërbimet e Delta Group.

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.