Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Supermaxi Market është një destinacion i mrekullueshëm për blerjet tuaja të produkteve ushqimore, higjienike. Ne ofrojmë një përvojë euforike të blerjes, duke ofruar një game të gjerë produktesh të freskëta, të cilat do të plotësojnë të gjitha nevojat tuaja në shtëpi. Kushtojmë rëndësi të veçantë cilësisë dhe përmbajtjes së produkteve tona, duke garantuar që çdo artikull në dyqanin tonë është i zgjedhur me kujdes dhe i provuar për t'u siguruar se ofron vetëm cilësi të lartë. Që ta bëjmë blerjen tuaj edhe më të këndshme, ofrojmë edhe një gamë të gjërë pijeve të freskëta dhe të shëndetshme. Dihet që vendi ynë është një rrugëtim i këndshëm dhe i përkryer për të gjetur atë që ju nevojitet. Mirësevini në Supermaxi Market, vendin e preferuar për të blerë produkte ushqimore.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në SUPERMAXI MARKET?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.