King's Pizza Pasta

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Tani 5% në vend të 2% Cashback E vlefshme nga 7.3.2024 në 30.4.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Mirë se vini te Kings Pizza Pasta! Lokali ynë është një parajsë e shijeve të Italisë. Shijoni pizzat tona qëndrore, të krijuara me një harmoni të përsosur të mishit, salcës shijshme dhe djathit të shkrirë. Gjithashtu, gëzojini pjatat tona me pasta, me makarona të pjekur në pikën e duhur dhe salcë të pasur, të krijuar në shtëpi, llazanjave te papershkrueshme që do t'ju çojnë në rrugët e Italisë. Me një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse, staf të kujdesshëm dhe një menu që i përshtatet të gjitha shijet, King’s Pizza Pasta është vendi i përsosur për të përmbushur dëshirat tuaja për kuzhinën italiane. Gjendemi në qendër të Pejës në rrugën Lekë Dukagjini. Na bashkohuni dhe përjetoni shijen e vërtetë të Italisë! 🍕🍝

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në King's Pizza Pasta?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.