GELATO CAKE SHOP

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Gelato Cake House është një histori e suksesit në botën e ëmbëlsirave, duke filluar si një ndërmarrje e vogël dhe duke shtrirë ndikimin e saj në treg. Nisur si një pasion i vogël për krijimin e gelatos dhe ëmbëlsirave unike, kompania shpejt bëri një emër për veten në treg për shijen dhe cilësinë e produkteve të saj.
Me përqëndrim të vazhdueshëm në inovacionin dhe përdorimin e përbërësve të lartë cilësisë, Gelato Cake House arriti të kaptejë vëmendjen e konsumatorëve të dashuruar të ëmbëlsirave. Një nga çështjet kyçe ishte kujdesi i tyre i vazhdueshëm për shëndetin dhe përdorimi i përbërësve natyralë.
Në rrugën e zhvillimit të saj, kompania hapi dyqane të reja dhe shpërndau produkte të saj në tregjet e tjera. Një element kyç ishte edhe përdorimi i rrjeteve sociale dhe marketingut digjital për të rritur njohurinë dhe përfshirjen e konsumatorëve.
Me kohën, Gelato Cake House bëri partneritete strategjike dhe zhvilloi produkte të reja për të përshtatur nevojave të ndryshme të tregut. Historia e tyre rrëfen rrugën e tyre prej një ndërmarrjeje lokale në një emër global në botën e shijes së ëmbëlsirave, duke mbetur besnikë ndaj cilësisë dhe pasionit për të kënaqur shijet e konsumatorëve të tyre.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në GELATO CAKE SHOP?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.