Mates Hairsalon

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

per shkak te kerkeses, ju lusim qe te beni rezervim paraprakisht ne keta numra te telefonit 046-154-154 si dhe 044-221-117.

Përshkrim

Ambienti dhe dizajni: Salloni mund të jetë i dizajnuar me stil dhe elegancë, duke ofruar një ambient të rehatshëm dhe të këndshëm për klientët
Stafi dhe ekspertiza: Përshkrimi mund të adresojë përvojën dhe ekspertizën e stafit, duke përfshirë stilistët, frizerët dhe ndihmësit e tjerë. Mund të theksohet nëse salloni ofron trajnime të vazhdueshme për të mbajtur stafin në dijeni të tendencave të fundit në botën e bukurisë.
Shërbimet e ofruara: Një pjesë e rëndësishme e përshkrimit do të përfshijë informacion mbi shërbimet e ofruara, përfshirë prerjen e flokëve, ngjyrosjen, trajtimet e kujdesit të flokëve, dhe stilizimin e tyre. Mund të theksohen metodat e ndryshme dhe produktet e përdorura në procesin e kujdesit të flokëve.
Klientët dhe komunikimi: Salloni mund të pasurohet nga një klientelë e përgjithshme dhe e besueshme. Një përshkrim mund të theksojë mënyrat se si salloni komunikon dhe bashkëvepron me klientët, duke përfshirë edhe një atmosferë mikpritëse dhe të përqëndruar në klient.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Mates Hairsalon?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.