X-Ray Kabineti Radiologjik

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Tani 5% në vend të 2% Cashback E vlefshme nga 13.3.2024 në 31.8.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në X-Ray Kabineti Radiologjik?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.