Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

Për të përmbyllur, Borne Food Restaurant është një destinacion i përkryer për të shijuar ushqime autentike shqiptare dhe ndërkombëtare në një ambient të mrekullueshëm. Ky restorant ofron më shumë se vetëm një vakt - ju sjell një udhëtim në botën e shijesë dhe kulturës ushqimore. Për të provuar përvojën e mrekullueshme të Borne Food Restaurant në Prishtinë, ju duhet ta vizitoni personalisht.

Përshkrim
Borne Food Restaurant është një oazë e shijesë dhe kulturës ushqimore në qendrën e Prishtinës, Kosovë. Ky restorant është një destinacion i përkryer për ata që janë të gatshëm të eksplorojnë dhe të shijojnë kuzhinën e Borno-së, një pjesë e njohur e gastronomisë shqiptare.
Për të filluar me ambientin, restoranti është i vendosur në një ambient të bukur dhe modern, me dekora të thjeshta dhe elegante. Ushtrimi i kujdesit ndaj detajeve është e qartë që në hyrje, duke bërë të qartë se për Borne Food Restaurant, përvoja e klientit është thelbësore.
Menutë e Borno Food Restaurant janë të pasura dhe ofrojnë një spektër të gjerë të ushqimeve të ndryshme. Nga specialitetet tradicionale të zonës, si pite me spinaq, pite me mish, dhe byrek me domate, deri te kuzhina e ndërkombëtare, ky restorant ka diçka për çdo shije. Përdorimi i përbërësve të freskët dhe të cilësisë së lartë është një tjetër theks i menuse së tyre. Sigurisht, nuk mund të shkoni nga Borno Food Restaurant pa provuar pjatat e tyre të specializuara me mish, të pjekura me dashuri në një furrë tradicionale.
Stafi i këtij restoranti është i kujdesur dhe miqësor. Ata janë të gatshëm të japin rekomandime dhe të përgatisin ushqime sipas preferencave të klientëve. Kjo bën që vizita në Borno Food Restaurant të jetë një përvojë e jashtëzakonshme, që të kujtohet për kohë të gjatë.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në BORNE?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.