ARTI-B MARKET

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Arti - B Market është dyqan i shitjes me pakicë brenda së cilit ofrojmë një gamë e zgjedhur të konsumit, nga prodhues vendas ashtu edhe të huaj, artikuj ushqimor, pemë dhe perime të freskëta, që ju nevojitet çdo ditë dhe shumë produkte të tjera ku cilësia është e garantuar me artikujt te zgjedhur. Marketi jonë ofron shërbime të shpejta që të kurseni kohë dhe ofron zbritje të shumta gjithashtu edhe me bashkimin e platformës myWorld ju si klient mund të përfitoni gjatë blerjes.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në ARTI-B MARKET?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.