Babel Caffe

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Kafeteria Babel është një lokal i bukur dhe modern në qendër të Prishtinës. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të pijeve alkoolike dhe joalkoolike, si dhe ushqim të shijshëm. Ambienti është i këndshëm dhe ka një atmosferë të relaksuar, që mund të kaloni mbrëmjen me miqtë tuaj.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Babel Caffe?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.