RESTAURANT COUNTRY HOUSE

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim
Country House eshte hapur me 16 Shtator te vitit 2006 ne Bernice. 
House eshte nje ambient I ngrohet dhe relaksues, qe ofron ushqime tradicionale te shumellojshme dhe kualitative. Restauranti ka nje pamje tejet te bukur natyrore qe ju relakson. Restauranti punon cdo dite nga ora 10:00 deri ne ora 23:00. Per te shijuar kualitetin e ushqimit dhe relksit ne Country House ejani dhe na vizitoni.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në RESTAURANT COUNTRY HOUSE ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.