Fellas Coffee & Apartments

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Fellas Coffe & Apartments is a trendy bar restaurant & apartments in the centre of Prizren. Offers delicious food, entertainment and good vibes.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Fellas Coffee & Apartments ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.