Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Tani 5% në vend të 1% Cashback E vlefshme nga 3.3.2024 në 31.5.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Blercom Restaurant ju mirepret te provoni ushqimet tona, tashme ne deshirojme qe permes bashkepunimit me myWorld te ju shperblejme me cashback dhe shopping points.

Qellimi i Restaurant Blercom eshte qe klienti yne te ndahet i kenaqur dhe te kaloj momente relaksuese tek ne. Kete e bejme permes ushqimeve te pergaditura me kujdes si dhe nje staf profesional i cili do te kujdeset per ju.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Blercom Restaurant?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.