Restaurant & Pool TEA

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Sun TEA, është një vend ku ofron shumë shërbime si, Restaurant & Bar, Pishinë dhe HOTEL në një vend. 
Ju mund të gjeni meny të gjerë të pijeve, koktejeve, dhe ushqimit, në restaurantin dhe pishinën tonë, po ashtu Hoteli ka një pamje nga pishina dhe ambient komod & relaksues.


Sun TEA, is a place that offers many services such as, Restaurant & Bar, Swimming Pool and HOTEL in one sale.
You can find a wide menu of drinks, cocktails, and food, in our restaurant and pool, also the Hotel has a view of the pool and a cozy & relaxing environment.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Restaurant & Pool TEA?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.