Shpija E Kalter

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Restauranti ynë ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të ushqimit tradicional dhe të freskët. Kemi pjata klasike të kuzhinës shqiptare, por gjithashtu eksperimentojmë me krijimtarinë në kuzhinën moderne. 


Our restaurant offers a great combination of traditional and fresh food. We have classic Albanian dishes, but we also experiment with creativity in modern cuisine.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Shpija E Kalter?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.