Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

QakMak Freeshop ofron nje gam te gjer te produkteve me te kerkuara nga konsumatoret. Cigare , Pije , Qokollada , Shkrepsa , VAPE , Mbushje telefoni , Numra Mobil etj.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në QakMak Freeshop?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.