DEKADA TREGTARE KLI

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Dekada Tregtare gjendet ne rrugen Adem Jashari 135 ne Hyrjen e qytetit te Prizrenit. Eshte nje biznes ku, ju mund te gjeni pajisje ndertimi dhe vegla pune per shtepi dhe per biznese qe mirren me konstruksione. Gjithashtu ofron me qera skele ndertimi vinqa per ngritjen e materialeve te ndertimit ne lartesi te medha.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në DEKADA TREGTARE KLI?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.