Beluna Dent

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

Paraprakisht duhet te beni termin per qfaredo sherbimi.

Përshkrim

Ne emer te respektit per klientet tane, ne kemi arritur nje marreveshje me Myworld qe ti shperblejme konsumatoret tane me cashback dhe shopping points.
Qellimi yne mbetet qe te oferojme sherbime kualitative per te gjithe juve!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Beluna Dent?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.