Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Në të gjitha platformat tona në internet, Blerësit myWorld kanë mundësinë të kërkojnë Partnerë duke futur pyetje kërkimi. Që kompania juaj të gjendet në kategoritë e sakta dhe me termat përkatës të kërkimit, ne tashmë kemi futur disa fjalë kyçe të dobishme që vlejnë për kategoritë e ndërmarrjes tuaj.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në AppetitPizza?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.