POLIGINI I SHEJTARISË SH-P-K FERIZAJ

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Poligoni i shejtarise ofron keto sherbime, trajnimin e kandidateve per tu pajisur me leje te armeve me vijaska, pa vjaska si dhe rekreacion. Gjithashtu poligoni i shejtarise posedon edhe shitoren e armeve te cilat jane ne dispozicion te kandidateve te cilet jane te trajnuar dhe certifikuar nga MPB.
Poashtu kemi disa lloje te brendeve te armeve (revoleve, pushkeve te gjuetise, karabinave, si dhe aksesore te ndryshem).
Poligoni i shejtarise posedon te gjitha veshembathjet per hajking, gjuetise, etj.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në POLIGINI I SHEJTARISË SH-P-K FERIZAJ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.