Jaffa MARKET

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

SuperMarketJaffa Istog me Artikuj kualitativ dhe Çmime fantastike.Ju ofron Çdo gjë që ju duhet në përditshmërinë tuaj.Mikpritja dhe kujdesi është ajo që ofrohet tek ne kryesisht me fokus tek konsumatorët. Vendëndodhja jonë është në Rrugen Fadil Ferati Istog.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Jaffa MARKET?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.