Arditi Tours

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Arditi Tours është një kompani e specializuar në shërbime transporti me autobus. 
Arditi Tours mban linjen e rregullt Prishtinë, Tiranë, Durrës katër herë në javë. Arditi Tours mban linjen e rregullt Kosovë, Zvicer tre herë në javë. 
Arditi Tours mban linjen e rregullt Kosovë, Austri çdo ditë. 
Pervec kësaj, kompania Arditi Tours organizon edhe udhëtime grupore brenda dhe jasht vendit. 
Të informoheni për orarin e Autobusëve tonë mund të shkruani në google dhe ta kërkoni.


Arditi Tours is a company specialized in bus transport services.
Arditi Tours maintains the regular line Prishtina, Tirana, Durrës four times a week. Arditi Tours maintains the regular route Kosovo, Switzerland three times a week.
Arditi Tours maintains regular route Kosovo, Austria every day.
In addition, the company Arditi Tours also organizes group trips inside and outside the country.
To be informed about the schedule of our buses, you can type in google and search for it.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Arditi Tours?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.