Bujtina Familjare Te Dani - Pishat Sllatine

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim


Bujtina Familjare "Te Dani" ju ofron vendin ideal per pushim dhe rekreacion, ku mund te largoheni nga rutina e perditshme dhe te perjetoni qetesine e natyres. 
Me lokacion te Pishat e Sllatines, kaloni pushime te mahnishtme, relaksuese dhe eksploroni bukurite e natyres gjate qendrimit ne ambientet tona.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Bujtina Familjare Te Dani - Pishat Sllatine?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.