House Of Scent

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Përshkrim

Bonjour, perfume lovers! 🇫🇷 Say 'Oui Oui' to our oh-so-French fragrances! 🍷 Our bottles come in 30ml, 50ml, and 100ml sizes, so you can choose the perfect amount of scent-sational goodness! 💐 And don't forget to treat your skin with our matching body lotion, available in your favorite fragrance! 🧴 But wait, there's more! Our 15ml roll-on bottle is perfect for when you're feeling fancy with essential oils only! 🌿 And finally, add a personal touch with our customizable packaging! Write your name, your lover's name, or even your dog's name! We won't judge! 🐶 So come on in, and let's make scents together! 😉
Bonjour, dashamirës të parfumeve! 🇫🇷 Thoni 'Oui Oui' për aromat tona aq të-Francës! 🍷 Shishat tona vijnë në madhësitë 30ml, 50ml dhe 100ml, kështu që mund të zgjidhni sasinë perfekte të mrekullisë aromatike! 💐 Dhe mos harroni të trajtoni lëkurën tuaj me losionin tonë për trup, i disponueshëm në aromën tuaj të preferuar! 🧴 Por prit, ka më shumë! Produkti jonë i ri roll-on 15ml është e përshtatshme kur doni të ndiheni më elegante, me vajë esencial 100%! 🌿 Dhe në fund, shtojini një prekje personale me paketimin tonë të personalizueshëm! Shkruani emrin tuaj, emrin e dashurisë suaj, ose edhe emrin e qenit tuaj! Ne nuk do të gjykojmë! 🐶 Pra ejani e bashkë me ne, le të krijojmë arome së bashku! 😉
🔳 Better Smell Good! 🔳

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në House Of Scent?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.