Hotel Panorama & SPA - Rugovë

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Panorama Hotel is located in Rugovë, in the village of Shtupeq i Madh, at the 12th kilometer. With us you can find many services such as Hotel, Villa, Restaurant & Seminar Hall, with fantastic views and fresh air in the mountains of Rugova.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hotel Panorama & SPA - Rugovë?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.