City Hotel

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

City Hotel in the beautiful town of Prizeren.
Now Partners in myWorld.
Get Cashback during your stay and consumption in our hotel and restaurant.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në City Hotel ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.