KONTROLLA TEKNIKE KOMPAKT PRELEZ I JERLIVE

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Kontrolli teknik i makinave eshte nje procedure e rregullt dhe teresishme qe kryhet ne makinat per te verifikuar se ato funksionojne siq duhet. Procedura e kontrolles teknike perfshin nje sere teste te ndryshme te nderthurura ne nje proces te plote.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në KONTROLLA TEKNIKE KOMPAKT PRELEZ I JERLIVE?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.