Market VLORA

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Market Vlora gjendet ne rrugen transit " Driton Islami " afer terminalit doganor Fitorja me nje ambient te buker dhe te qas'shum me hapsire parkingu dhe sherbime cilsore dhe korrekte me cmime te volitshme me nje game te gjere te produkteve ushqimore dhe joushqimore

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Market VLORA?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.