Hareja Qendra Kreative Edukative Kopshti

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Qerdhe per femije. Ambient i pershtatshem per qendrim ditore per femijet e grupmoshave prej 6 muaj der in 6 vjet. Akomodim sipas standardeve evropiane.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hareja Qendra Kreative Edukative Kopshti?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.