Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Frizer per Femije. Ne me punën tonë, tani e 11 vjet, kemi hasur në vështirësi të ndryshme, sidomos me fëmijët e vegjël të moshës 1 deri 3 vjeç, ngaqë kanë frikë nga prerja e flokëve. Duke qenë problem shkurtimi i flokëve, si për ne ashtu edhe për fëmijët dhe prindërit e tyre, e kemi parë të nevojshme të kemi një hapësirë më të veçantë për ta, një ambient me plot e përplot lodra, sa më të këndshëm dhe të dashur, në mënyrë që ta zbusim sadopak frikën e tyre.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Frizer per femije - Besi?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.