DAMAT KOSOVA

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 12% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Damat, e cila drejton industrine e veshjeve të gatshme për meshkuj që nga themelimi i saj ne 1986. Nëse dëshironi një pamje elegante dhe me shije italiane ejani tek ne.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në DAMAT KOSOVA?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.