Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Bejme shitjen e paisjeve bujqesore dhe veglave te traktoreve. Te gjitha me cilesi te larte dhe prodhime te te gjitha brendeve boterore.                                                   
John Deer
Agrina

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në AGROKOSOVOA AAG?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.