N.T.P. "Shala Produkt"

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Termat dhe Kushtet

Oferta e cashbackut vlene vetem per konsumatoret me pakicë jo per tregetaret.

Përshkrim

Tek ne mund te gjeni me shume se 50 lloje te luleve si dhe te gjitha llojet e fidaneneve te perimeve.
Ju ftojm te na vizitoni ne piken tone ne fshatin Neperbisht-Suharekë. Perpos produkteve cilesore ju do te merrni edhe keshilla se si ti trajtoni bimet pasi ti mbillni ne kopshtin tuaj.
Ju mirepresim! 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në N.T.P. "Shala Produkt"?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.