Kompania Investuese ENDRITI-B

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Kompania investuese per ndertime te uleta dhe te larta, projektime dhe mbikqyrje projekte, suvatim dhe termoizolime dhe ndertime me qelsa ne dore. Ndertime te tjera sipas kerkeses dhe sipas marrveshjeve me palet e interesuara, ne te gjithe teritorin.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Kompania Investuese ENDRITI-B?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.