APP SCHOOL - KURS I GJUHËVE TË HUAJA

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

KURSE TË GJUHËS ANGLEZE
#GRUPET TË REJA #INTENSIVE ,PËR TË #RRITUR
 Kurse intensive (5 herë në javë,nga 90 minuta).
 Të pershtatshme për #bashkimfamiljar, punësim,studime etj.
 Kurset mbahen me pjesmarrje fizike në klasë dhe #online.


KURSE TË GJUHËS GJERMANE
#GRUPET E REJA #A1 dhe #A2 #INTENSIVE ,PËR TË #RRITUR
 Të pershtatshme për #bashkimfamiljar, punësim,studime etj.
 Kurset mbahen me pjesmarrje fizike në klasë dhe #online.
KURSE TË GJUHËVE TË HUAJA & MËSIM PLOTESUES
  Gjuhë #Gjermane
 Gjuhë #Angleze
  #MËSIM #PLOTËSUES Kl 1-9

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në APP SCHOOL - KURS I GJUHËVE TË HUAJA?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.