Pixel Studio

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Pixel Studio është një kompani e shenjave me shërbim të plotë që ofron një gamë të gjerë të produkte duke
përfshirë sinjalistikën, printimin, shtyllën, ekranin LED dhe LCD, mbështjellësin e automjeteve, etj. Ju mund të
pr sn i profesionalizëm absolut gjatë gjithë procesit që nga fillimi dizajnim kreativ deri në përfundim.Misioni ynë
është të ofrojmë zgjidhje të plotë të projektimit dhe sinjalistikës për të gjitha shkallët brenda dhe jashtë
KOSOVËS.Pixel Studio është një kompani e re e përbërë nga një staf me shumë vite të cilët
synojnë të kreativitetin në një nivel tjetër.
Pixel Studio is a full-service sign company that offers a comprehensive range of
products including signage,print,pylon,LED and LCD display,vehicle wrap,etc .You
can expect absolute professionalism throughout the entire process from initial
creative designing to final completion.
Our mission is to provide complete design and signage solution to all scales of
businesses inside and outside of KOSOVO.
Pixel Studio is a new company consisting of a sta ffwith many years of work
experience, who aim to take creativity to the next level.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Pixel Studio ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.