ELEKTRO ERISI

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Elektro Erisi eshte themeluar ne vitin 2013, produktet tona janë të materialit më të njohur nga të gjitha vendet.
Abazhuret janë të materialt inox të garantuar për shërbimet dhe çmimet që ne i ofrojmë janë më të dalluarat në rajon.


Tash edhe me beneiftët e platformës myWorld. Përfito nga çdo visit në tek ne me Cashback Card ose Cashback App.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në ELEKTRO ERISI ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.