Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card

Termat dhe Kushtet

Përfitmet e platformës myWorld mund ti merrni për cdo blerje tuaj në dyqanin e Carbox në Fushë Kosovë dhe për cdo blerje tuaj online në https://carbox-ks.com dhe https://sonax-ks.com.

Përshkrim

Carbox është një objekt i shitjes me pakicë që shet produkte për aksesorë makinash dhe kozmetikë për makina. Misioni i Carbox është të bëhet best seller për kosmetikën e makinave dhe kujdesin e makinave. Në dyqanin e Carbox në Fushë Kosovë dhe në web faqën tonë https://carbox-ks.com mund të blini produkte dhe aksesor për veturën tuaj nga brendet më të mira botërore si: Sonax, Mr & Mrs Fragrances, Busy, Versaco, Profiech, M-Way, Falcon Car Cosmetics, Menabo, Glazer, Praxis, Gumex, Aroma, Moje Auto, Flex, Kenotek, Wunder Baum, Narva, Philips, WD-40.


Përfitoni Cashback dhe Shopping Points për cdo blerje tuaj në dyqanin tonë dhe nga cdo blerje online në https://carbox-ks.com.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në CARBOX Kosova?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.