Poliklinika & Laboratori VITALAB

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

🔹 Një mjek i mirë shëron sëmundjen, por një mjek i mrekullueshëm shëron shkakun!
Mirë se vini në Poliklinikën Vitalab. 🙌
🔹Qëllimi ynë është të ofrojmë kujdes mjekësor cilësor i cili është lehtësisht i aksesueshëm dhe me përgjegjshmëri ndaj jush në kohën tuaj të nevojës.
Ofrojmë shërbime në:
Mjekësinë familjare, pediatrinë, gjinekologjinë, radiologjinë-CT,RTG,ECHO, neurologjinë, dermatologjinë, alergologjinë, otorinolaringologjinë, gastroenterologjinë, ortopedinë, endokrinologjinë, pulmologjinë, kirurgjinë e përgjithshme, vaskulare dhe plastike, urologjinë kardiologjinë si dhe laboratorin e biokimisë dhe mikrobiologjisë.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Poliklinika & Laboratori VITALAB ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.